Properament s’obrirà la convocatòria per les Beques Esportives

La Regidoria d’Esports ens informa que s’ha aprovat l’obertura de la convocatòria de les subvencions per a la pràctica de l’esport federat, activitats d’inclusió i pràctica esportiva extraescolar vinculada als JJEE dels menors d’edat rubinencs per a la temporada 2017-2018.

Tot i que encara no es pot presentar la sol·licitud, us volem avançar la convocatòria, el link  https://seu.rubi.cat/catalogoTramites/show/557  (estarà operatiu dilluns o dimarts de la setmana vinent)  on es pot trobar també aquesta informació i la documentació que formarà part de la sol·licitud per tal que les famílies la pugueu  preparar. Properament rebreu un altre avís on us informarem de la data d’obertura definitiva.

Aquest any també s’han incorporat altres qüestions que afecten a la sol·licitud com són:

  1. Incorporació d’activitats d’inclusió.
  2. Esportistes que fan activitat esportiva a un altra població, sempre i quan aquesta no tingui un referent a la ciutat de Rubí.
  3. Quantitat màxima a subvenció pel concepte de roba esportiva. 125,00 €
  4. Quantitat màxima a subvencionar en el total de la sol·licitud. 525,00 €

També serà important revisar el full i els requeriments a nivell de documentació que es fa a la convocatòria. És important que les famílies aporteu tota la documentació necessària per informar de la vostra situació. Aquest fet ajudarà a que la tramitació sigui més ràpida per la seva resolució.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a la secretaria de la UAR.