Campionat de Catalunya de relleus

Bona actuació dels atletes a la final de Catalunya de relleus

Aquest dissabte 21 de d’abril, tres equips de la U.A.RUBÍ van arribar a les finals de Catalunya de relleus de les seves respectives categories.

A la categoria sub 12 l’ equip de la U.A.Rubí al 3×600 va quedar 4t a la final darrera del Xafatoll, Universitari i el Terrassa i amb un temps de 5:39.81. L’ equip era integrat per l’ Ivan Garcia Roman, el Jordi Serra Embuena i l’ Alex Rius. Alguns d’aquests atletes també van representar a la nostra ciutat al 4x60m però no van poder arribar a la final per només una dècima i es va quedar a les portes amb un temps de 35,61. L’ equip era integrat per l’ Ivan Garcia Román, l’ Alex Rius Aznar, el Juan Garcia Tobi i l’ Adrià Ocaña Fernández.

En la categoria infantil o sub 14 l’ equip integrat pel Pol Cordero Cazorla, el Marc López Sala, l’ Adrián Macías Fernández i el Jan Vila Zapater es van classificar a les dues finals de 4×80 i la de   4×200  on van quedar 5è i 4ts respectivament amb uns temps de 42,64 al 4×80 i 1,52.28 al 4x200m

A la categoria sub 10 o benjamí l’ equip composat per Xavi Borrella Callejas, l’ Adam Daafi Habboub, el Guillem Megias Fornell i el Ferran Megias Fornell no es van poder classifica a la seva final però van fer una molt bona marca de 40,65 al 4x60m.

A la mateixa categoria però la femenina al 4×60 també es can quedar a les portes i per 9 centèsimes  les nostres atletes la Rita Amador Giralt, l’ Emma Dublino Tapiador, la Lucia Garcia Romero i la Paula Gombau Martínez amb un temps de 41,09

Felicitats als nostres atletes pel seu bon treball que estan fent durant tota la temporada.

EQUP SUB 12 3X600

EQUP SUB 14 MAS

EQUIP SUB 8 MAS

EQUIP SUB 8 FEMENÍ