Pluja de bones maques

Control de Sarrahima

El passat dissabte 28 d’abril, es va celebrar un control en l’estadi Joan Sarrahima de Barcelona. Hi van anar alguns dels atletes sub 18 del nostre club, de la UAR.

Destacar la gran actuació de Kilian Miras, que va millorar la seva marca personal per mes d’un metre en llançament de pes, realitzant una marca de 16.68. Gaudint d’aquesta gran marca va estar Gerard Merino que també va fer marca persona en llançament de pes amb un registre de 10.98 metres. Merino també va realitzar els 100 metres llisos parant el cronòmetre en 11.69 i el salt d’alçada on va saltar 1.70 metres.

En el salt d’alçada el va acompanyar Jan Badia, va realitzar un salt de 1.74 metres. Badia també va córrer els 800 metres llisos, va realitzar la segona sèrie més ràpida, guanyat la sèrie i fent una marca de 2:00.34.

En la part femenina, vam tenir participació en els 3000 metres marxa de Lucia Tejero, que va fer una marca de 17:19.78.

Campionat del Vallès

El passat dimarts 1 de maig, es va celebrar la primera jornada del LVIè  Campionat  del  Vallès, organitzat per la Unió Atlètica Barberà a les Pistes Municipals d’atletisme del Complex Esportiu Can Llobet.

La UAR va tenir participació de quatre atletes. En la prova dels 200 metros llisos hi va participar David Guerrero en la categoria masculina parant el cronómetre en 23:37 segons, i en categoria femenina hi va participar Alba Arjona que va acabar amb un registre de 30:02. Arjona també va participar en salt de llargada, i va saltar una distància de 4.45 metres.

Per altra banda, Gerard Merino va realitzar dos proves, salt d’alçada que va fer dos centímetres menys que el dissabte a Sarrahima, es a dir 1.68, i també va realitzar el llançament de javelina, on va llençar 25.73 metres.

Finalment, Jairo Lorenzo, entrenador del club i atleta en actiu, va córrer una sèrie del 400 metres tanques, on va parar el cronómetre enn 1:03.20.

La segona jornada es disputarà el proper dissabte 12 de maig al mateix escenari que la primera jornada.