CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

El passat diumenge 1 de juliol, es va celebrar el 98è Campionat de Catalunya Absolut a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Amb una gran jornada atlètica i un bon nivell de marques, podem destacar dos atletes per part de la UAR.

David Guerrerro va realitzar els 100metres llisos i el 200 metres llisos, en els 100mll va realitzar millor marca personal parant el cronòmetre en 11.17 i en el 200mll va fer una marca de 22.84. En les dos proves va quedar 6é de la seva semifinal. Aquest any ha realitzat una gran temporada, ja que ha fet marca personal en bastants ocasions.

Jairo Lorenzo va realitzar el 110 metres tanques parant el cronòmetre en 17.76 i quedant 8é en la seva semifinal.

Per la seva part, Gerard Puig va realitzar el salt de llargada i va quedar 8é amb un salt de 6.70metres.

També hi va participar el nostre gran atleta veterà i internacional, Ignasi Melo, on va aconseguir quedar en vuitena posició en la prova de 5000 metres marxa.
Va fer un temps de 25′ 58″, i al·lega: “Estic molt orgullós d’haver pogut participar en la prova, amb 65 anys he estat l’atleta més veterà en la història d’uns campionats absoluts”.

La majoria d’atletes participants en la competició tenien entre 18 i 35 anys. Per Melo, però, l’edat no és cap desavantatge: “Crec que si et cuides, estàs motivat i entrenes molt, l’edat importa poc”.