El triangular del Vallès a les Pistes de Can Rosés

El passat dissabte 1 de desembre, a les pistes d’atletisme de Can Rosés, es va celebrar la primera jornada d’atletisme “Triangular del Vallès”. Un  matí solejat va facilitar un bonic espectacle esportiu on  vam poder gaudir d’una competició de promoció d’atletisme.

A final de la temporada passada els tres clubs la U.A. Terrassa, el Club Muntanyenc de Sant Cugat i la U.A. RUBÍ van considerar que estaria bé promocionar més competicions d’atletisme al Vallès i facilitar la participació dels nostres atletes de l’ escola. La intenció és organitzar controls de la federació amb la màxima participació d’atletes de les tres entitats i alguns atletes d’altres entitats del Vallès que ho demanin.

Un total de 190 atletes des de les 10 del matí fins a les 13 hores van participar en  les categories sub8,12,14 i sub 16 realitzant tot tipus de proves de velocitat, tanques, salts i llançaments a més de proves de fons com el 1000m i 600m.

Tot aquest esdeveniment no seria possible sense la col·laboració dels  25 voluntaris entre  mares, pares i familiars  que van prestar el seu temps i dedicació al ben comú dels nostres petits esportistes.

Aquesta competició tindrà continuïtat el proper diumenge 16 de desembre a les instal·lacions de la Guinardera de Sant Cugat del Vallès.

triangular 2

triangular 3

triangular 4

triangular del vallès

Podeu veure més imatges en el seguent link: https://www.flickr.com/photos/140386006@N02/albums/72157674188997267