La U.A.R no para en vacances. Cros social, pujada al Puigmadrona i la Sant Silvestre

El passat divendres 21 de desembre van començar les vacances de Nadal però cal dir que la nostra entitat no ha parat durant aquest dies, de fet ja el mateix 22 i 23 van competir l’escola en controls en pista coberta i el cros del Baix Montseny a Sant Celoni on l’ Adrià Macía sFernández va quedar 2n a la categoria intantil.

El dimecres 26 per Sant Esteve, un grup de unes 35 persones caminant i 30 corrent van pujar al Puigmadrona juntament amb els Fondiste de Rubí i el Mercat Municipal. És una sortida que cada any se celebra i a la qual estava convidada tota la gent. Les sortides es feien des de l’ Ajuntament de Rubi i de l’ Esgésia de Sant Pere. L’ objectiu no és competitiu sinó de celebració de les festes i una manera saludable de  passar-s’ho bé.

 pujada al puigmadrona

El  dissabte 29 de desembre a les instal·lacions de can Rosés, es va fer el cros social de la U.A.R. per als socis, simpatitzants i familiars vinculats al club. Hi va haver tres curses on van participar unes 70 persones entre corredors i familiars que els van acompanyar. Al final de la jornada es va fer l’entrega dels premis i es va convidar a tots els participants i familiars a una botifarrada. És una manera més de celebració en família.

I per últim, no ens podem oblidar que el passat diumenge 31 de desembre es va realitzar  la Cursa de Sant Silvestre a Sant Cugat del Vallès on van participar més de 14 corredors de la U.A.RUBÍ  i on cal destacar la molt bona actuació del José Miguel Segovia Martínez que va fer un temps de 37:51 i va quedar el 8è a la seva categoria o el Vicente Blasco Luz amb un temps de 37:53 i 7è a la seva categoria. A la categoria femenina la Núria Segura Coca va quedar 2a per categoria i amb  temps de 43:04 fent millor marca personal per aquest distància.

D0855C3F-2E90-4B39-957C-FDBFC5283A90