triangular del Vallès – prèvia de Catalunya de relleus – Campionat del Vallès

El passat dissabte 23 de març un total de dos equips van a anar a les instal·lacions de l’ISS Hospitalet a competir a la prèvia de relleus 4x60mll a la categoria sub10. Els dos equips van realitzar molt bon paper però cal remarcar la molt bona actuació del nostre equip femení que es va quedar a les portes de classificar-se per a la final i va realitzar un temps de 42.3. L’equip estava integrat per l’Ana Chia Luna, la Noa Macías Fernández, l’Ariadna Urzainqui Ferrer i la Noelia Valera Huachaca.

Els dos equpips de relleus sub10 2019-03-23 at 13.57.50

El diumenge 24 es va celebrar la tercera jornada del “ triangular del Vallès”  a les pistes d’atletisme de Can Rosés amb una participació de més de 350 atletes de les categories sub8, sub10, sub12, sub14 i sub16, repartits entre el Terrassa, Club Muntanyenc de Sant Cugat i la U.A. Rubí però aquesta vegada es van afegir atletes del Mollet i de l’Igualada.

Han realitzat tot tipus de proves de velocitat, salts i llançaments com el martell, disc i pes a més de proves de fons com el 1000m i 600m. Cal destacar les proves de llançaments ja que les nostres instal·lacions permeten fer els llançament en la instal·lació annexa i combinar aquestes proves amb curses i salts a la pista.

Hem d’agrair la sempre molt bona col·laboració dels voluntaris entre  mares, pares i familiars  que van prestar el seu temps i dedicació  per poder celebrar aquest tipus de competicions, tot recordant que el proper diumenge 31 de març serà el cros de Rubí i que cal també molta ajuda.

A la vegada els nostres atletes entre les categories juvenil, junior sènior i absolut van representar a la nostra ciutat al 57è  Campionat de Vallès celebrat a Castellar del Vallès anant 7ès amb 53 punts i on cal destacar la1a i 2a posició del Juan Antonio Segarra Font al pes amb 11,91m i al llançament de javelina amb  44,82m. i la 2a i tercera posició del Gerard Merino Sardañés i del David Jiménez Muñiz amb salts de 6,30 i 6,27 respectivament. Però no ens podem deixar la 4a posició de la Nerea Primo Roldán als 200mll amb un registre de 29,01.

Atletes al campionat de vallès Campionar del Vallès 2n i tercer Gerard merino i david jimenezCampionat del Valles 2018-19 1