Sortida social a Cambrils de la U.A. RUBÍ

Aquest cap de setmana del 24 al 26 de maig un total de 55 socis i practicants de la U.A.RUBÍ  , entre pares i fills,  han anat  a gaudir en família d’un cap de setmana a Cambrils.

Ha estat una sortida que tradicionalment es fa cap a finals de maig i que dóna inici al final de temporada i obre els campionats de Catalunya a l’aire lliure.

Les famílies han pogut gaudir d’activitats conjuntes, temps de platja i jocs per als nens i nenes, a la vegada que cohesionar els diferents grups donant temps per conèixer-nos i començar a tancar poc a poc la temporada ja que el mes de juny i juliol és quan es realitzen els campionats de Catalunya a l’aire lliure.

Però a la vegada, el dissabte 25 de maig, alguns dels nostres atletes sub16 han anat a fer la jornada prèvia del campionat de Catalunya on podien participar només aquells atletes que tenien mínimes.

La jornada ha estat tot un èxit ja que 4 atletes han fet marca per representar el nostre club i la nostra ciutat a la final de Catalunya que se celebrarà el proper diumenge 23 de juny a Lleida.

Els atletes i proves són l’Ona Gombau Martínez al llançament de javelina, el Pol Cordero Cazorla al salt de llargada i  alçada, la Violeta Vilches Segura a 300mll i la Lucía Velázquez Carrasco al llançament de martell.

Tot un cap de setmana molt intens i a la vegada molt entranyable.

B945528B-624E-43AA-80C3-F82AD662CB17