Campionat de Catalunya Absolut

El passat diumenge, 14 de juliol, es va celebrar el 99è Campionat de Catalunya Absolut a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. L’autonòmic de pista és un esdeveniment esportiu dels més antics i amb més tradició de quants es celebren a Catalunya i a tot l’Estat Espanyol. L’autonòmic es va realitzar en jornada de matí i tarda amb prop de mig miler d’atletes catalans lluitant per aconseguir el títol autonòmic. La UAR va tenir representació en varies proves de diferents atletes.

David Jimenez i David Guerrero  van participar en la semifinal dels 100 metres llisos. Jimenez va realitzar una marca de 11’14, quedant 4t de la seva sèrie i Guerrero va fer 11’17 quedant 5é de la seva sèrie. Guerrero també va realitzar la semifinal dels 200 metres llisos, on va quedar 6é de la seva sèrie amb una marca de 23’06.

Jairo Lorenzo va córrer la semifinal  dels 110 metres tanques, on va quedar 4t de la seva sèrie amb una marca de 18.57.

Gerard Puig, David Jimenez i Gerard Merino van participar en el salt de llargada. Puig va quedar 7é amb un millor salt de 6.65, Jimenez i Merino van quedar 9é i 10é, respectivament, amb un salt de 6.38, van quedar empatats però per un segon millor salt va guanyar Jimenez a Merino.

El nostre gran màster, Ignasi Meló, de la marxa va participar en els 5km marxa on va quedar amb una 8ena posició i una marca de 26:07’79.

Ferran Merino, antic membre de la UAR, va participar en la prova de llançament de disc realitzant una marca de 35.38 metres que el va permetre col·locar amb una 7ena posició.

Link amb fotografies dels nostres atletes de la UAR realitzades per Miquel Merino: https://photos.google.com/share/AF1QipO59Cu3Lr69KQRZg8YqANXXNatOgTHhptvJVCAE0Ox4V67FoMYsFZFAzNqFvIaIGg?key=M3RhczBQT0FUVFVlM2Z2bmQ2TTVqa3RPallxbDVB