Gran actuació de la UAR als campionats de Catalunya sub18-20 a Igualada

Aquest dissabte 26 de setembre al matí, David Jiménez, atleta i entrenador de la Unió Atlètica Rubí, s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria Sub20 a la prova dels 100metres llisos, amb un registre de 11.06. Establint una millor marca de la temporada i a 1 centèsima del seu rècord personal.

A la tarda, Hugo García, aconsegueix la medalla de plata i subcampió de Catalunya en llançament de disc en la cetgoria de Sub18. Fent un llançament i millor marca personal de 43.58 metres. També aconsegueix el 4t lloc en llançament de pes a una millor marca personal de 13.31metres.

Diumenge 27 al matí, David Jiménez torna a pujar al pódium, aquesta vegada, com a subcampió de Catalunya en els 200 metres llisos amb una marca de 22.28.

També cal remarcar la participació de l’atleta Lucia Tejero que dissabte als 5000 metres marxa va quedar 8ena amb un temps de 30:41.63.

Felicitats a tots!!!