Campionat d’Espanya Sub20

Cap de setmana intens d’emocions en el campionat d’Espanya sub20, celebrat a l’estadi Municipal Vallhermoso, a la ciutat de Madrid.

En representació de la Unió Atlètica de Rubí, David Jiménez va protagonitzar la participació de les proves de velocitat de 100 y 200 metres llisos.

A les llistes d’inscripcions compareixia a la posició 12 y 13 dels 100 y 200, respectivament, però les ganes, la il•lusió i la lluita van fer que a la seva semifinal es classifiqués en una 2a posició, donant-li un passatge directe a la final, amb una marca de 11.05 MMP, però amb un vent negatiu de 1.5 m/s que no li va permetre baixar de la tant estimada barrera dels 11 segons.

A la final va poder aconseguir una molt merescuda 5a posició amb un temps de 11.14 y un vent negatiu de 2 m/s.

De forma molt motivada va córrer la semifinal dels 200 metres, aconseguint també una 2a posició que tornava a facilitar-li accés directe a la final.

David va plantar cara i cames a l’esgotament acumulat, sortint a deixar-se la pell a la pista. Carrer 8, cap referència externa, ja estava complert l’objectiu, no perdia res i va guanyar una 6a posició amb un temps 22.17 MMP.

Reflexió del campionat:

La passió i la constància diferencien a l’atleta.

Jairo Lorenzo.