Cap de setmana ple de bons resultats!

Aquest cap de setmana 11-12 d’octubre, s’ha disputat el LV Campionat d’Espanya Màster a Cádiz, on el nostre atleta i entrenador Jairo Lorenzo ha quedat subcampió d’Espanya en els 110metres tanques amb un temps de 17.75. També ha quedat en 6a posició en el salt de llargada.

Enhorabona campió!

La Unió Atlètica Rubí ha portat aquest cap de setmana varis atletes al Campionat de Catalunya Absolut.
En primer lloc, Gerard Puig ha encapçalat la prova del salt de llargada amb un registre 6.44 que li proporcionava
la 10°posició.

David Jiménez y David Guerrero van disputar la mateixa sèrie finalista i més ràpida dels 100 metres, amb uns temps de 11.08 y 11.58, atorgant-los la 2° y 11° posició, respectivament.

La sorpresa va arribar a la prova dels relleus 4×100, amb una peculiar participació d’un jove sub16, Jan Vila, aportant una gran llavor als seus companys d’equip: David Guerrero, Gerard Puig i David Jiménez on van aconseguir la medalla de plata amb un temps de 43.75, essent la 4a millor marca de tots els temps del club.

Al dia següent es va disputar la prova dels 200 metres amb una repetició de participants de David Jiménez y David Guerrero, on aquest primer va tornar a pujar-se al pòdium però aquest cop a la 3a posició amb 22.40 i David Guerrero es va tenir que conformar amb una també merescuda 12° posició i un temps de 23.54

Reflexió del campionat:
La passió i la constància diferencien a l’atleta.