10k mm y 20k mm M70 – Otra vez Super-Melo

Y otra vez lo ha vuelto a hacer, nuestro atleta master Ignasi Melo ha ganado una nueva medalla en los campeonatos de Europa Master que se están celebrando en la ciudad italiana de Pescara. Esta vez Super Melo ha subido a lo más alto del pódium en los 10km en ruta, ganando con un tiempo de 59.01.

El sábado pasado no lo consiguió en los 5000 mm tras quedar descalificado por segunda vez en su vida pero en el segundo intento se ha quitado la espina.

Y además el pasado sábado 30 de septiembre siguió con las ganas de ganar nuevas medallas consiguiendo la segunda posición en el 20 km en ruta y primera posición por equipos. Todo esto después de un pinchazo en la cadera en el km 11 que no le impidió continuar, aunque la lucha con el francés finalmente cayo del lado de éste último.

Muchas felicidades Ignasi, toda la UAR está contigo!!

Vacances 2023

Us informem que el club i les instal·lacions romandran tancades del dia 01 d’Agost fins el dia 31 d’Agost ambdós inclosos. La instal·lació i secretaria obriran el dia 01 de setembre en horari normal.

També us informem que l’escola començarà el dia 6 pels grups SUB16 i SUB14 i el dia 7 pels grups SUB8, SUB10 i SUB12.

Bones vacances!!!

Assemblea general ordinaria

Estimats socis,
 
Us informem que la junta directiva de la Unió Atlètica Rubí procedeix a
convocar l’assemblea general de socis. La convocatòria que es de caràcter
ordinari i tindrà lloc el dijous 20 de juliol de 2023 de forma presencial. La
primera convocatòria queda establerta a les 19:00 i la segona a les 19:30.


Els punts a tractar són:

  • Informació dades econòmiques actualitzades
  • Balanç esportiu any 2022/2023
  • Pressupost 2023
  • Valoració quotes de soci i confirmació ajust quotes
  • Precs i preguntes

Us preguem la màxima assistència degut a la transcendència que tenen per l’entitat els temes a tractar.


Us esperem.

33a Cursa de Sant Muç

Un any més tenim la nostra tradicional pujada a Sant Muç aquí!!!! I aquest any amb moltes innovacions per fer-la més atractiva. El proper dissabte dia 01 de Juliol tornarem a pujar a l’ermita de Sant Muç fent el que més ens agrada, corrent. A partir de les 09:30, al pavelló de la llana, tindrem diferents curses començant com sempre per la de les categories més petites acabant amb la cursa de Festa Major 2023 – 33a Pujada a Sant Muç.

Us podeu anar inscrivint a la web http://cursasantmuc.uar.es/cat/inscripcions .

US ESPEREM A TOTS!!!

Marató de Barcelona 2023

Aquest matí un petit grup del nostre equip de fons ha participat a la Marató de Barcelona. Dani Sanjust, Jose Miguel Segovia, Josep Boluña i el seu entrenador Toni Navas s’han posat les sabatilles i han donat el colofó a unes setmanes molt intenses de treball.

I com sempre, quan les coses es treballen donen els seus fruits. Els tres han fet molt bons temps i han demostrat que el grup de fons de la UAR te molt bona salut.

Moltes felicitats!!!