Archivo del Autor: V.Blasco

Resolució d’eleccions a la Junta de la Unió Atlètica Rubí

Benvolgudes sòcies, benvolguts socis,

Us comuniquem que, un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures a Junta Directiva de la Unió Atlètica Rubí, tant sols s’ha presentat la candidatura dirigida per Fernando Velázquez.

En compliment del capítol quart de l’article 28 dels estatuts de la Unió Atlètica Rubí, la Junta Electoral proclama els seus components com a elegits per a la Junta Directiva.

Rubí, a 28 de juny de 2019.

La Junta Electoral

COL·LABORACIÓ CROS ESCOLAR DE RUBÍ 2019

El diumenge 31 de març organitzem el Cros de Rubí juntament aml l’Ajuntament al Bosc de Ca n’Oriol. Pel bon desenvolupament del esdeveniment esportiu es necessita l’ajuda dels socis i mares/pares del club, per això demanem a tots els que estigueu interessats en col·laborar us poseu en contacte amb la secretaria del club. Els dies que necessitem ajuda són:

  • Dissabte tarda directament al Bosc de Ca n’Oriol a les 16:00 hores: Muntar el circuit.
  • Diumenge matí al Bosc de Ca n’Oriol: Acabar de muntar el circuit, entrega de dorsals, control de sortida/arribada, entrega de premis i desmuntar.

Gràcies per la vostra col·laboració.

41è Cros Escolar de Rubí

530e864d-96c9-40c1-bf29-2286f93b9459Ja tenim aquí una nova edició del Cros Escolar de Rubí, que tindrà lloc el diumenge 31 de març 2019 als circuits del bosc de Ca n’Oriol. Com a novetat, hi haurà premi per a la primera escola classificada de cada categoria escolar i un obsequi a tothom que hi participi. Tot els atletes de la UAR s’han d’inscriure per la seva escola.

Aquí trobareu tota la informació del cros http://cross.uar.es/

Les inscripcions s’han de realitzar al web www.inscripcions.cat/41crosderubi

També podeu escanejar el codi QR:

Codi Qr cros escolar 2019

PRESENTACIÓ DE LA 56a EDICIÓ DEL CAMPIONAT DEL VALLÈS

El passat 9 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es va realitzar la presentació de la 56a edició del Campionat del Vallès d’atletisme. En aquest acte va estar present l’Alcaldessa i el Regidor de Barberà, els sots president de la Federació Catalana d’Atletisme, així com tots els representants de l’agrupació de clubs del Vallès. Durant l’acte tots els representants dels clubs organitzadors van signar el nou conveni.

En aquesta nova era del Campionat del Vallès hi haurà un canvi de dates, enguany es disputarà la primera jornada 1 de maig i la segona jornada el 12 de maig a la ciutat de Barberà del Vallès. Amb aquest canvi de dates la roda organitzadora vol aconseguir un rellançament d’aquesta competició.

IMG-20180410-WA0003

 

COL·LABORACIÓ CROS ESCOLAR DE RUBÍ 2018

 

El diumenge 18 de març organitzem el Cros de Rubí juntament aml l’Ajuntament al Bosc de Ca n’Oriol. Pel bon desenvolupament del esdeveniment esportiu es necessita l’ajuda dels socis i mares/pares del club, per això demanem a tots els que estigueu interessats en col·laborar us poseu en contacte amb la secretaria del club. Els dies que necessitem ajuda són:

  • Dissabte tarda al Bosc de Ca n’Oriol: Muntar el circuit.
  • Diumenge matí al Bosc de Ca n’Oriol: Acabar de muntar el circuit, entrega de dorsals, control de sortida/arribada, entrega de premis i desmuntar.

Gràcies per la vostra col·laboració.