GRAN ÈXIT DE LA UAR EN CAMPIONATS D’ESPANYA

CNAT_ D'ESPANYA P_C JUNIOR 255

Fructífer cap de setmana per als atletes de la Unió Atlètica Rubí. Dissabte passat es van disputar a Sant Sebastià els campionats d’Espanya d’Atletisme en categoria veterans. En ells va brillar de manera gairebé immillorable Francisco Aragó. Dissabte a la tarda l’atleta rubinenc participo en els 3000 metres llisos classificant-se en segona posició, en una prova que es va decidir a l’esprint. No obstant això el diumenge, Paco va poder rescabalar-se al imposar-se en els 1500 metres, amb una marca de 4 minuts i 54 segons.
Al mateix temps se celebrava a la pista coberta de Sabadell el campionat de Catalunya de relleus 4x200m en categoria juvenil. L’equip femení, format per Clara Egea, Laia Saumell, Julia Marcó i Esther Vilches èxit superar les eliminatòries i córrer la final, classificant-se en una meritòria cinquena plaça. L’equip masculí no va córrer la mateixa sort i un inoportú ensopegada res més donar-se el tret de sortida privo als atletes de la UAR d’una millor classificació, sent finalment setens, sense opció de disputar la final.
El cap de setmana entrant també serà intens pel que fa a competicions es refereix. D’una banda Paco Aragó correrà el campionat d’Espanya de camp a través amb serioses opcions d’obtenir medalla. Al seu torn es disputés a Sant Sebastià el campionat d’Espanya de pista coberta on Clara Egea i Íker Gómez esperen obtenir bons resultats. Molta sort a tots tres.