L’atleta de la Unió Atletica Rubí Iker Gómez integrant de l’equip que s’ha proclamat Campió d’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques

El passat dissabte 25 de maig, es va celebrar el Campionat d’Espanya Cadet per Seleccions Autonòmiques, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Màlaga. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació. L’equip masculí ha renovat el títol i l’equip femení ha aconseguit la tercera posició.
A la categoria masculina l’equip català s’ha imposat amb gran claredat, aconseguint 6 primeres posicions individuals, 2 segons llocs i 4 tercers. Els vencedors de prova han estat Kevin Cerro amb 25’07”05 als 5.000 m marxa, Víctor Coll que va saltar 1,86 m en alçada, Mouad Mbarki s’ha imposat als 3.000 m amb 2’34”26, Ferran Aymerich ha estat el guanyador de la cursa de 100 metres amb 10’8 i Ramon Adàlia ha vençut en triple salt amb un registre de 13,37 metres.

L’atleta de la Unió Atlètica Rubí Iker Gómez va participar en el relleu masculí 4 x300 m amb una tercera posició de la seva prova amb un temps de 2:35.71.