CINQUENA PLAÇA PELS ATLETES DE LA UAR AL CAMPIONAT DEL VALLÈS

img_1930Aquest dimarts 1 d’octubre i diumenge 6 d’octubre es va disputar el Campionat del Vallès a Sant Celoni. Aquesta competició consta de dos jornades i en totes vam tenir representació de la UAR.

Tant els atletes masculins com femenins han aconseguit la sisena plaça de la classificació general. I sumant les puntuacions han aconseguit la cinquena posició.

Els atletes amb més participació han estat Ferran i Gerard Merino, seguits del David Jiménez. Els germans Merino es van fer la seva pròpia combinada.

Cal destacar la participació del Ferran en llargada, ja que va guanyar la prova amb una marca de 6.40m, el David va quedar en quarta posició (5.99m) i el Gerard desè (5.34m).

En les proves de velocitat cal destacar l’actuació del David Jiménez en 100 i 200 (12:21 i 25:60), Alex Canton en 100 (13:27), David Guerrero en 200 (23:87), Ferran i Gerard Merino en 400 (53:32 i 55:83 respectivament).

En la prova de 800 metres van competir tres atletes, una altra vegada els germans Merino i el Karim Mayloul. Tots van córrer en una sèrie diferent, Ferran va quedar primer (2:16:43), Gerard segon (2:19:39) i el Karim cinquè (2:21:73).

En triple salt van competir Jairo Lorenzo que es va classificar en una cinquena posició (12.25m) i el Gerard Merino (10.87m).

Acabem la participació dels nois amb el salt de perxa, on únicament van competir els germans Merino i es va imposar el germà gran, Ferran, amb un diferència de 20 cm (3.00 i 3.20).

Pel que fa a les noies, vam tenir participació en 100 per l’Alba Arjona, primera de la seva sèrie (14:40), i en 200 per la Laia Saumell, que es va classificar tercera de la classificació general.

Pel que fa als concursos l’Alba va participar en llargada (4.11m) i triple (9.32). I finalment la única que va representar en llançament va ser Maria Blasco en disc (19.27).

Tots van tenir una bona actuació, ja que és la primera competició de la temporada 2016-17. Molts d’ells van debutar en proves absolutes i van fer un bon paper.