CROS VILA DE CASTELLAR

Diumenge 27 es va disputar el 39è Cros Vila de Castellar (Memorial Pere Hernández a Castellar del Vallès), organitzat pel CA Castellar al Parc de Colobres i les pistes d’Atletisme de Castellar del Vallès.

UAR va tenir una gran participació. En la classificació per equips masculins vam quedar segons en la categoria prebenjamí, quarts en benjamins, alevins i infantils. Pel que fa a la categoria femenina, la classificació per equips va ser millor, vam guanyar en benjamins, cinquenes en alevins i finalment terceres en infantil.

Més de 40 corredors van decidir anar al Cros Vila de Castellar, però cal destacar l’actuació dels que van pujar al podi. En la categoria d’aleví femení ressaltar la segona posició de Valeria Olalla. Francisco Aragon també va quedar segon a la categoria de veterans.