UAR A LA FINAL DE LA LLIGA CATALANA

El passat cap de setmana 6 i 7 de maig va haver-hi la competició més important de part del club que és la final de la Lliga Catalana. Desprès de dos jornades classificatòries on la UAR va participar en el grup D. En aquesta competició es realitzaven totes les proves que engloben l’atletisme i cada club ha d’inscriure a dos atletes masculins i dos femenins en cada una d’elles.  Les puntuacions obtingudes s’assignen a partir d’uns punts i depenen dels punts es classifica per una final o altra.

Tant en la primera jornada disputada a Sabadell el 8 d’abril com a Castellar del Vallès el dia 23 d’abril en la segona jornada, el club rubinenc acaba en una quinta posició, darrera del Sabadell, Terrassa, Granollers i Barberà.

Finalment la UAR es va classificar a la final del grup C que es va fer aquest cap de setmana, va acabar en una setena posició, la classificació va estar molt ajustada durant tota la jornada.

D’aquesta ultima jornada de lliga, cal destacar l’actuació del David Jiménez que va quedar primer en salt de llargada amb una marca de 6.61 metres que li suposa mínima per participar al Campionat d’Espanya Juvenil. Eric Pérez va quedar segon en 110 metres tanques amb una marca de 15.30 segons que també li va suposar mínima per participar al Campionat d’Espanya, i en aquest cas en la categoria Junior.

Des del club agraïm a tots els atletes per la seva participació, especialment a aquells que realitzen proves que no son la seva especialitat però ho fan per beneficiar al club.