Comença la temporada de cros

La U.A.RUBÍ comença temporada de cros a Arenys de Mar i Santa Coloma de Farners.
El diumenge 5 de novembre es va celebrar el Cros de Santa Coloma de Farners. Cros puntuable per al campionat de Catalunya i en el que només van anar tres atletes ja que l’escola va anar al cros dels Arens. En Santa Coloma cal destacar, considerant que són atletes de primer any, la 4a posició del Jan Badia Celma i la 15a del Jan Soler prior a la categoria sub 18.

L’escola d’atletisme de la Unió Atlètica Rubí va anar el CROS dels Arenys el dissabte 4 de novembre on van anar un total de 24 atletes de les categories inferiors on podem subratllar a la categoria sub14 quatre atletes rubinencs van entrar entre els 10 primers com el Marc López Sala 4t, el Pol Cordero Cazorla 6è, Adrià Macias Fernández 7è i el Pau Segovia 9è. A la mateixa categoria les fèmines van quedar també força bé com la Violeta Vilches Segura 4a i la Valeria Olalla Gallego 7a. En la categoria sub12 masculí el Jordi Serra Embuena 8è i fins i tots a la sub 10 el 8è l’ Ivan Molina Espina,9è el Gerard Faura Galceran, 11a l’ Abril Segovia Velasco, 14a l’ Emma Dublino Tapiador i 15 l’ Alba Santjust Costa.

Tot plegat una bona actuació a la primera competició de cros de la temporada i esperant amb il·lusió el proper diumenge 12 la nostra cursa de Sant Muç.