Cros Vila de Sant Sebastià de Sabadell i Control Mataró

Aquest diumenge 14 de gener i, com cada any, amb una molt nodrida participació d’atletes de la U.A. RUBÍ han participat al cros de Sabadell celebrat al parc Catalunya de Sabadell i on cal destacar a la categoria sub 18 la primera posició del Jan Soler Prior imposant-se en solitari i després de fer l’ últim terç de la cursa en solitari i traient en l’arribada més de 80 metres a la resta de corredors.

També cal dir el molt bon resultat per clubs a la categoria infantil masculí o sub 14 on la U.A. RUBÍ va quedar en segona posició darrera del Canovelles amb els nostres atletes l’ Adrià Macías Fernández, el Marc López Sala, l’ Alex Valls West,l’ Hugo García Mazo i el Pau Segovia Velasco.

Però no ens podem oblidar del nostre atleta el Jan Badia Celma que va anar amb la selecció Catalana de Cros a realitzar el campionat d’Espanya de Cros sub 18 a l’Elgoibar i que a l’última volta anava 2n però que va caure i això li va suposar perdre el ritme i acabar 11è d’ Espanya.

El passat dissabte 13 de gener un grup d’infantils de la U.A. RUBÍ va anar al control de Mataró on cal destacar la primera posició de la seva sèrie a 60mll del Jan Vila Zapater amb una marca de 8,6s. i el Marc López Sala amb un temps de 8,8s. A la mateix prova però a la categoria femenina la 2a posició de la Laia Vargas Chaguaceda amb un temps de 8,8s,

També cal destacar als 1000mll la 1a posició en la seva sèrie de l’Adrià Macías Fernández amb una marca de 3:20.1 i el Marc López Sala 3r a la seva sèrie amb un temps de 3;21.3.