Gerard Merino subcampió de Catalunya de combinades sub 18 i l’escola al Trofeu Promoció

Aquest cap de setmana del 24 i 25 de febrer s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de proves combinades on cal destacar la molt bona actuació del Gerard Merino Sardañés que ha aconseguit la 2a posició al Campionat de Catalunya  i mínima per anar al campionat d’ espanya amb una marca de 4226 punts.

Va realitzar l’heptatló que es una modalitat de 7 proves, en alguna d’elles va fer marca personal. L’última prova era el 1000m.ll que tot el públic es va ficar de peu de lo impactant que va ser. Les seves marques en aquesta combinada van ser les següents:

60 m.ll

Llargada Pes Alçada 60 m.t Perxa 1000 m.ll
7.58 6.05 10.57 1.69 9.17 3.20

2:49.47

També cal remarcar la bona actuació dels nostres atletes de l’escola al trofeu promoció de Sabadell on podem destacar la gran actuació d’alguns dels nostres atletes com:

L’ Ivan García Roman que va quedar 1r al salt de llargada Aleví masculí amb un salt de 4.46 i  2n als 60m aleví masculí amb un temps de 8.57

La segona posició de l’equip de 4×200 benjamí femení amb les nostres atletes l’ Emma Dublino Tapiador, la Lucia Garcia Romero, l’ Alba Santjust Costa i l’ Abril Segovia Velasco; amb un temps de 2:28.89

El Pol Cordero Cazorla 3r al Salt de llargada a la categoria infantil masculí amb un salt de 4.87 i el mateix atleta va quedar 5è a la prova de 60mt amb un temps de 10:70.

L’ Adrià Macias Fernández a la categoria infantil a la prova de 2000m on va quedar 4t amb un temps de 6:59.86.

5a posició al 4×200 aleví masculí l’ equip composat per l’ Ivan Garcia Román, l’ Alex Rius Aznar, el Juan Garcia Tobi i el Manel Rivas Roman amb una marca de 2:08.97

L’ Alba Santjust Costa, 3a a la categoria benjamí femení als 60 metres tanques amb un temps de 12.68 i 5a als 60 mll amb un temps de 10.55

L’ Abril Segovia Velasco, 4a a la prova de 60m llisos benjamí femení amb un temps de 10.54

La Martina Capel Gallego 4a. Al salt d’alçada aleví femení amb un salt d’ 1.15.

Paula Haba va aconseguir la medalla de bronze amb una tercera posició al salt de llargada aleví femení amb un salt de 3.83 metres.

Valeria Olalla Gallego a la final de 600mll que va quedar 5a amb un temps de 1:48.85

Marc López Sala 7è al salt de llargada infantil masculí amb un salt de 4.42

La Lucia Garcia Romero 7a al salt de llargada benjamí femení amb un salt de 2.73.

A la prova de 400m benjamí masculí el Francisco Aguilera Escofet va quedar 4t amb un temps de 1:17.60. a la mateixa prova la Lucia Garcia Romero va quedar 5a amb un temps d’ 1:24.92