Bona actuació dels atletes del UAR al 3er. Gran Premi de Marxa de Sant Cugat

El passat 7 d’Abril l’UAR va presentar 8 atletes en el Meeting de Marxa de les pistes de la Guinardera.

Podem destacar els bons resultats com el de la Lucia Garcia  3a en 1km a la categoria sub 10 amb un temps de 7’04” i 5à la Paula Gombau a la mateixa prova.

A la categoria masculina i mateixa categoria destaquem el 4t lloc de l’ Ivan Molina amb un temps de 6’33 i 8è el Ferran Megías.

• En Sub 12 i sobre 2 km: Gemma Velázquez va fer 8ª en 14’45»
  • En Sub 14 i sobre 3 km: Lucía Velázquez va fer 12ª en 23’21»
  • En Sub 16 i sobre 3 km: Lucía Tejero va fer 4ª en 17’24»

I el que ja ens té acostumats és el nostre veterà, Ignasi Melo que va ser el vencedor de la categoria sobre 5 Km (25’28»)

També cal destacar la bona actuació dels nostres equips de relleus sub 10 o benjamins a la jornada prèvia al campionat de Catalunya i celebrada el passat dissabte 14 d’abril a Santa Coloma en un dia plujós on cal remarcar els nostres equips als relleus de 4x60m

El Xavi Borrella Callejas, el Adam Daafi Habboud, El Ferran Megías Fornell i el Guillem Megías Formell que van quedar 2ns a la seva sèrie amb un temps de  42.7.

També la Rita Amador Giralt, l’ Emma Dublino Tapiador, la Lucia Garcia Romero i  la Paula Gombau Martínez que van quedar 3es a la seva sèrie amb un temps de 43.4

Tots dos equips classificats per a la final que se celebrarà aquet dissabte 21 d’ abril a Tarragona a la qual hem d’afegir l’altra equip d’infantils masculí que també ha arribat a la final de relleus