La U.A. RUBÍ organitza amb gran èxit el 7è control de la Federació d’atletisme.

El passat dissabte 11 de maig, a les pistes d’atletisme de Can Rosés, es va celebrar el 7è control de la federació Catalana d’atletisme.

Un total d’uns 750 atletes van participar entre les categories sub10, 12 i sub 14. Dels nostres atletes cal destacar la gran marca de l’Aketza Sumell Garcia al salt d’alçada amb una marca 1,64 realitzant mínima per participar al campionat d’Espanya sub14 que se celebrarà a Sòria el proper cap de setmana de l’1-2 de juny.

El diumenge 12 de maig 11 corredors de la U.A.Rubívan realitzar la cursa de Muntanya de Rubí on cal destacar la 1a posició de la general, primera de Rubí i 1a de la categoria de la Núria Segura Coca amb una marca de 1.02:45 o l’Ivan Santos Ucar 11è de laGeneral amb un temps de: 55:05  i el Toni NavasMontero 14è amb 55:48. Cursa amb un recorregut bonic  i entretingut  que cada any anima a més gent a participar, aquest any amb un total de 238 atletes.

Però no podem oblidar-nos de l’incombustible l’Ignasi Melo Vallas que va fer Mitja marató Formentera quedant 1r en la categoria M60 amb un cronometratge de 1h39’23».

DC2B7949-202C-4FCF-8BCC-4CB94D28A5BD DB69F237-21AC-4F9B-96CF-2929749066D8