CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB20

Diumenge 9 de juny, es va celebrar els Campionats de Catalunya Sub20 i Sub23 a l’Estadi d’Atletisme Camp Clar de Tarragona. Prop de set centenar d’atletes catalans van participar en lluita pels títols autonòmics. Entre es sub20 hi van haver 3 atletes de la UAR; Gerard Merino, David Jiménez i Marta Queralto.

En la prova dels 100 metres llisos hi van participar Merino i Jiménez. Merino va quedar en 4ta posició a la seva sèrie classificatòria amb un registre de 11.61 i Jiménez va quedar 3r de la seva sèrie classificant-se per la final amb un registre de 11.37, en la final va millorar la marca en 11.31 i va quedar en 7ena posició.

En en salt de llargada també hi van participar Merino i Jiménez. Merino va quedar subcampió de Catalunya d’aquesta modalitat amb un registre de 6.69 i Jiménez va quedar 3r de Catalunya amb una marca de 6.64.

Merino també va participar al llançament de pes, on va quedar en 9ena posició amb una marca de 10m i en llançament de disc que va llençar 32.08 i va quedar en 5ena posició.

Queralto, la llançadora femenina va participar en llançament de pes i de disc. En pes va quedar 8ena amb un registre de 9.02 i en disc 7ena amb 22 metres.

Enhorabona a tots tres pels grans registres! Seguim sumant!