PLUJA DE MEDALLES I BONS RESULTATS AL CAMPIONATS DE CATALUNYA DE PROMOCIÓ

El passat cap de setmana es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Sub10, Sub12 i Sub14, en dissabte, i la Jornada Final dels Campionat de Catalunya Sub16, en diumenge, a l’Estadi Municipal Les Bases de Lleida.

En jornada final SUB10, SUB12 I SUB14 hi van participar els atletes que es van classificar a les corresponents jornades prèvies, que són les setze millors marques per categoria i prova excepte en els concursos que es van classificar dotze. Més d’un miler d’atletes catalans van participar en aquests campionats autonòmics. Cal destacar que per part de la UAR vam tenir dos atletes en la categoria Sub10, un atleta en la Sub12 i set en la categoria Sub14.

Les atletes participants en la categoria Sub10 van ser Noelia Valera, que va participar en el salt d’alçada, quedant 4ta amb un registre de 1.05 i Ana Chia, que va quedar 7ena en llançament de pilota amb un millor llançament de 15.34.

En la categoria Sub12 va participar Didac Vila quedant 9é en el llançament de pes amb un registre de 7.71m

Pel que fa a la categoria Sub14 van recollir un total de 6 medalles, quatre van ser de plata, es a dir Subcampions i subcampiones de Catalunya i dos de bronze.

Aketza Sumell es va penjar la medalla de plata en el salt d’alçada, realitzant un millor salt de 1.63. També va realitzar la prova dels 220mt, on va guanyar la sèrie classificatòria per poder accedir a la final i en aquesta va quedar 5é amb un registre de 33.32.

Ivan Garcia també es va penjar la medalla de plata en salt de  llargada, realitzant una millor marca persona de 5.01 i superant la barrera dels cinc metres.

Alba Rodriguez va córrer els 150metres, va guanyar la sèrie classificatòria per accedir a la final, i en aquesta va quedar segona, penjant-se la medalla de plata amb un registre de 19.76.

Valeria Olalla va córrer el 600 metres llisos quedant amb una 3ª posició i parant el cronòmetre en 1:43.15.

Les altres dos medalles van ser penjades a Estefany Ba en llançament de pes i llançament de disc, quedant segona amb un registre de 12.49 i tercera amb 24.97, respectivament.

Adrian Macias es va quedar a les portes el podi amb una 4ta posició als 1000 obstacles, parant el cronòmetre en 3:11.31.

I Marti Ardevol va realitzar el llançament de Martell, quedant en 7ena posició i llençant l’artefacte fins als 25.78m.

Pel que fa a la CATEGORIA SUB16 hi van participar prop de quatre centenar d’atletes catalans participaran en aquests campionats autonòmics, entre ells quatre atletes de la UAR.

Pol Cordero va participar en salt d’alçada on va quedar 12é amb un salt de 1.54 i en triple salt va quedar 5é amb un millor salt de 12.07m

Violeta Vilches va córrer el 300 llisos, va quedar 7ena de la sèrie amb 44.02.

Lucia Velazquez va realitzar la prova de llançament de martell, on va quedar 10ena amb una marca de 20.81.

Per acabar la jornada, Ona Gombau va fer llançament de javelina, on va quedar 8ena amb un millor llançament de 22.54.