Campionats d’Espanya

El passat cap de setmana, del 28 al 30 de juny, es va celebrar la 54a edició del Campionat d’Espanya Máster a Sagunto amb una destacada actuació dels atletes catalans. Per part de la UAR vam tenir dos atletes.

Juan Antonio Segarra va participar a la prova de llançament de javelina, categoria M45, on va quedar subcampió d’Espanya amb una marca de 47.02. Va ser un concurs molt tens, ja que fins a l’últim llançament Segarra anava guanyant la prova.

A la prova dels 2000 metres obstacles, categoria M60, vam tenir la representació del Francisco Aragon que va quedar amb una 4ta posició amb un temps de 7:22.99

Seg

Aquest mateix cap de setmana passat, es va celebrar la 34a edició del Campionat d’Espanya Sub23 a Tarragona amb una destacada actuació dels atletes catalans, destacar que hi van participar dos exatletes de la UAR: Ferran Merino (AAC) i Iker Gómez (AAC).

Merino va quedar tercer a la combinada del decatló amb 6.409 punts. I Gómez va quedar 4t als 400 metres tanques amb una marca de 52.76.