Comunicat obertura instal·lacions

Degut a les nombroses consultes que estem rebent aquests últims dies i a les informacions confuses que han anat apareixent a diversos mitjans de comunicació, la Unió Atlètica Rubí es troba davant la necessitat d’informar que les pistes municipals d’atletisme i futbol de Can Roses, de les quals som gestors, continuen tancades sense data d’obertura confirmada. Hem estat treballant per seguir totes les recomanacions i seguim a l’espera de confirmació en breu per part de les autoritats competents per poder procedir a l’obertura controlada de la instal·lació esportiva.

Us anirem informant puntualment de les novetats que es puguin produir en els propers dies i us demanem disculpes pels perjudicis.                                                                                                    La Junta Directiva