Campionat de Catalunya Sub23 a l’estadi de Camp Clar del Municipi de Tarragona.

Cap de setmana intens d’emocions en el campionat de Catalunya Sub23, celebrat a l’estadi de Camp Clar del Municipi de Tarragona.

En representació de la Unió Atlètica de Rubí, David Jiménez Muñiz va protagonitzar la seva primera participació en aquesta categoria en les proves de velocitat de 100 i 200 metres llisos.

A les llistes d’inscripcions compareixia amb una marca de 100 metres de 10.93 però el temporal i vent negatiu de 3.2 m/s no va fer possible rebaixar aquesta marca i es va haver de conformar amb un temps de 11.12
En canvi, va assolir la 1a posició de la seva sèrie, atorgant-li pas directa a la final.

A la final va poder aconseguir la medalla d’argent amb un temps de 11.05 però amb un vent negatiu de 3.5 m/s.

De forma molt motivada va córrer la semifinal dels 200 metres, aconseguint també una 1a posició que tornava a facilitar-li accés directe a la final, amb un registre de 22.79

A la final, l’esgotament i el vent no van permetre millorar la seva marca personal, tot i que es va quedar molt a prop
amb un temps 22.29 i un altre cop va pujar al podi per penjar-se el bronze.

D’ altra banda, també va participar l’equip femení de relleus de la categoria sub18, amb la participació d’ Ona Gombau, Anna Blasco, Ainhoa Cordero i Violeta Vilches, aconseguint una setena posició amb un registre de 53.81 i assolint una millor marca personal de l’equip.