Campionat de Catalunya Sub10-12-14-16 a Igualada i Lleida

Aquest dissabte, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya SUB 10-12-14 a Igualada i diumenge el Campionat de Catalunya SUB 16 a Lleida.

En els dos campionats la UAR ha tingut una bona representació. Cal destacar la participació de Martina Capel en el triple salt de llargada, aconseguint pujar al pòdium en 3a posició. Aconseguint una millor marca personal de 10.41. En la categoria SUB16 cal destacar l’actuació d’Ivan García que va pujar dues vegades al pòdium. En 3a posició dels 100 metres llisos i en 1a posició en salt de llargada amb una millor marca personal de 6.50 posant-se així en la 3r millor marca del rànquing Espanyol d’atletisme. Aketza Sumell també va pujar al més alt del pòdium aconseguint una destacada primera posició en Salt d’alçada amb una millor marca personal d’1.91 i posicionant-se també en primera posició en el rànquing espanyol en salt d’alçada. Les noies també van fer una molt bona competició. Alba Rodríguez va pujar al pòdium en tercera posició en els 100 metres llisos amb una marca de 12.71 i Estefany Ba, es va quedar a les portes del pòdium i aconseguint una 4a posició en llançament de pes amb una marca de 10.61.

Moltes felicitats a tots/es!!

Iván García 1r en salt de llargada i 3r en 100mll
Alba Rodríguez 3a en 100mll
Aketza Sumell 1r en salt d’alçada