Comunicat

Un cop finalitzat el termini establert per la presentació de candidatures a la presidència de la Unió Atlètica Rubí, la Junta electoral ens ha comunicat que no s’ha formalitzat la presentació cap candidatura. Per tant, i tal com estableixen els estatuts de l’entitat, es procedeix a establir una nova convocatòria per poder dur a terme el procés electoral.

Es comunica als socis que la nova data de presentació de candidatures tindrà inici a partir del proper dilluns dia 22 d’agost i es tancarà el 5 de setembre. Les candidatures es poden presentar al correus electrònics següents: uar@uar.es o secretaria@uar.es També es podran presentar presencialment a la secretaria a partir del dia 1 de setembre (en horari de secretaria).


Les votacions es realitzarien a la secretaria del club el divendres 23 de setembre, entre les 17:00 i les 21:00 de la tarda. Per poder votar s’ha de presentar el carnet d’identitat o passaport per tal d’acreditar-se com a elector.


D’altra banda comunicar que les classes de l’Escola d’Atletisme començaran el dia 12 de setembre, pel grups sub-16 i sub-14, i el dia 13 pels grups de sub-12,sub-10, sub-8.

Salutacions cordials,

La Junta Directiva de la UAR.