Rècords Marxa

La marxa té un representat a la UAR que sempre ens porta moltes alegries i èxits, l’Ignasi Melo. A causa de la pandèmia ha estat fora dels circuits de competició durant un parell d’anys i només hem pogut aprofitar per veure’l durant els campionats de clubs i alguna competició esporàdica. Però aquesta temporada torna a ser la seva.

Ja a principi de temporada, quan li vam treure la fitxa federativa, ens ho va confirmar: aquest any de canvi de categoria màster, torno a anar pels rècords i a la primera de canvi ho ha complert.

El cap de setmana passada del 15 de gener a Viladecans va tirar pel terra el de 10 km marxa M70 deixant-lo en 58m 11 s. El cap de setmana del 29 de gener al Vendrell no només va tornar a fer caure un altre rècord, aquesta vegada el de 20 km marxa M70 deixant-lo en 1h 59 m 42 s, sinó que va quedar subcampió al Campionat de Catalunya Absolut de 20 km marxa

I aquest cap de setmana ho ha tornat a fer a el Prat de Llobregat deixant aquesta vegada el crono a 56m 08s als 10 km marxa M70 i aconseguint un altre rècord d’Espanya.

La veritat és que veient els resultats tenim Ignasi per estona i aquesta temporada encara li queden totes les proves de pista a l’aire lliure, campionats d’Espanya i Europa i es clar comptem amb ell pel Campionat de Clubs en el que esperem pujar de categoria.

Moltes felicitats Ignasi.