Archivo del Autor: admin

La Clínica TECNO PEU col·labora amb la cursa de Sant Muç

La Clínica vallesana Tecno Peu col·laborarà amb els organtizadors de la cursa de Sant Muç oferint estudis biomecànics als seus participants.

Tecno Peu ja col·labora amb una entitat de Rubí, concretament amb la UAR (Unió Atlètica Rubí), a qui ha concedit tres beques de seguiment per a 3 joves atletes.

La clínica Tecno Peu veu en la cursa de Sant Muç una oportunitat per seguir ajudant als atletes de la ciutat amb dos clars objectius, evitar lesions i millorar el rendiment esportiu.

Més informació: www.clinicapodologica.net

Telf. 935 808 626
Carrer Torrent 20, 08290,
Cerdanyola del Vallès

IKER GÓMEZ ESCUDERO SOTS-CAMPIÓ D’ESPANYA DE 300 METRES TANQUES

L’atleta de la Unió Atlètica Rubí ha aconseguit aquest cap de setmana la segona posició a la prova de tanques llargues en el Campionat d’Espanya a l’Aire Lliure en categoria cadet.

L’atleta rubinenc que recentment s’havia proclamat campió de Catalunya en aquesta mateixa distància va realitzar un campionat excel·lent.

Dissabte al matí va classificar-se en primera posició a la seva semifinal amb una marca de 41″32. A la final de diumenge va fer una carrera molt valenta i només unes passetes a la penúltima tanca el van separar del preuat or. En un final emocionantíssima es va imposar l’atleta canari Othman Alexander. El registre de l’Iker, 40″63, és la seva millor marca personal a la prova de 300 mt i ha fet possible que aconseguís la segona posició al campionat estatal.

Des de la U.A.Rubí volem felicitar el jove atleta rubinenc i el seu entrenador Jairo Lorenzo. També volem agraïr als companys i familiars que s’han desplaçat a la ciutat de Granoller per animar-lo i donar les gràcies a Tecnopeu per ajudar-lo a millorar amb la seva col·laboració desinteressada.

INTENSIU ESTIRAMENTS A L’ESPORTISTA

El centre Kuida’t fan uns sessions intensives aquest juliol.

Entre elles n’hi ha una d’estiraments per a l’esportista molt interessant.

Tot i que al cartell  posa el 18 de juliol , es realitzarà el dijous 25 de juliol.

L’horari serà de 17:30h a 19:00h i el preu de 15€.

Mes informació:

http://www.kuidat.cat/

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VETERANS

El passat dissabte 22 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya de Veterans a l’aire lliure individual a l’Estadi Municipal La Muntanyeta de Calella. La UAR va aconseguir 3 medalles, dos d’or i una d’argent. En Francisco Aragón es va tornar a proclamar campió de Catalunya en la prova dels 5000 mll de la categoria M55, amb un temps de 18:04:40. En José María Fernández, també va disputar la prova dels 5000 mll, però en la categoria M40, va assolir una excel·lent 2a posició realitzant un temps de 16:21:70. I per acabar, cal destacar el gran rendiment de l’Iganasi Melo, que sembla que no passin els anys, assolint un nou Campionat de Catalunya dels 10.000 metres marxa de la cat. M60 amb rècord de Catalunya inclòs de 51:16:87. També cal dir, que el passat 14 d’abril, a Castellar del Vallès i dins dels marc del Campionat de Catalunya de Clubs, va establir un nou rècord d’Espanya dels 5000 metres marxa en pista amb un temps de 24:29:15.

*Resultats*

Resultats 5a Milla Festa Major de Rubí

Rouaz Redouan de la UA Terrassa i Marta Robert del Mapaxe Sport s’han adjudicat la 5ª Milla Festa Major Ciutat de Rubí a la categoria absoluta.

Les classificacions i fotografies de les 4 curses disputades a la 5a milla Festa major de Rubí – memorial Jaume Guixà ja estan penjades a la pàgina de la milla, així com una petita crònica sobre aquesta edició.