IKER GÓMEZ ESCUDERO SOTS-CAMPIÓ D’ESPANYA DE 300 METRES TANQUES

L’atleta de la Unió Atlètica Rubí ha aconseguit aquest cap de setmana la segona posició a la prova de tanques llargues en el Campionat d’Espanya a l’Aire Lliure en categoria cadet.

L’atleta rubinenc que recentment s’havia proclamat campió de Catalunya en aquesta mateixa distància va realitzar un campionat excel·lent.

Dissabte al matí va classificar-se en primera posició a la seva semifinal amb una marca de 41″32. A la final de diumenge va fer una carrera molt valenta i només unes passetes a la penúltima tanca el van separar del preuat or. En un final emocionantíssima es va imposar l’atleta canari Othman Alexander. El registre de l’Iker, 40″63, és la seva millor marca personal a la prova de 300 mt i ha fet possible que aconseguís la segona posició al campionat estatal.

Des de la U.A.Rubí volem felicitar el jove atleta rubinenc i el seu entrenador Jairo Lorenzo. També volem agraïr als companys i familiars que s’han desplaçat a la ciutat de Granoller per animar-lo i donar les gràcies a Tecnopeu per ajudar-lo a millorar amb la seva col·laboració desinteressada.