CAMPIONAT D’EUROPA DE VETERANS EN PISTA COBERTA I DE CROS

Ignasi Melo doble campió d’Europa

Aquesta setmana a Sant Sebastià (País Basc) s’ha celebrat el 9è Campionat d’Europa de veterans en pista coberta i el de cros. Cal destacar la gran participació, un total de 3273 atletes van prendre en les diferents disciplines de l’atletisme. Les proves de pista coberta es van realitzar a la pista d’Anoeta, les de marxa en ruta a la localitat de Rentería i les de cros a Lasarte. La UAR va comptar amb la presència de 3 atletes obtenint uns magnífics resultats.L’Ignasi Melo es va proclamar Campió d’Europa de la cat. M60 en els 3000 metres marxa en pista coberta amb un temps de 14:18.16. Posteriorment, va disputar la prova dels 5000 metres a marxa a Rentería i també es va proclamar campió d’Europa enregistrant un temps de 24’09”. *Resultats 3000m.m*  *Resultats 5000 m.m en ruta*.

El dijous, en José María Fernández va participar en la final B dels 3000 metres en pista coberta de la cat. M40 aconseguint una meritòria 3a posició, assolint un temps de 9:31:36 i el diumenge a Lasarte va participar en el cros aconseguint la 19a posició amb un temps de 18’00”. *Resultats 3000m*  *Resultats cros*

Finalment, en Francisco Aragón va aconseguir un meritori 9è lloc de la cat. M55 en el cros, realitzant un temps de 18’53”. *Resultats cros*