TRES ATLETES DE LA UAR REBEN LA BECA TENCO PEU DE SEGUIMENT

Èric Pérez, Iker Gómez i Laura Domingo han estat seleccionats per rebre la beca TECNOPEU. Els tres joves atletes de la Unió Atlètica Rubí (UAR) es beneficiaran de la beca TECNOPEU, que consisteix en fer un seguiment constant de l’evolució de la trepitjada dels atletes per tal d’evitar lesions i millorar el seu rendiment.

La Laura Domingo ha competit als campionats d’Espanya amb la Selecció Catalana, és jove i ja disposa de dos bronzes als campionats de Catalunya de 300 metres lliços i el 600. L’Èric Pérez també té un bon currículum esportiu al quedar segon als 60 metres dels Campionats de Catalunya i tercer en triple salt. Finalment, el tercer becat és en Iker Gómez, que és tercer de Catalunya en proves combinades i s’espera que aquesta temporada compleixi els seus objectius esportius.

La beca TECNOPEU té com a objectiu millorar el rendiment dels joves esportistes catalans però sobretot, evitar possibles lesions que es pateixen degut als durs entrenaments, als problemes que pugui ocasionar el calçat o la manca d’una bona plantilla personalitzada.

A l’acord entre TECNOPEU i la Unió Atlètica Rubí s’ha decidit que la clínica podològica oferirà de franc un estudi biomecànic als tres atletes, si ho necessiten se’ls entregarà una plantilla esportiva personalitzada i anualment se’ls hi farà un seguiment per veure l’evolució de la trepitjada, el manteniment de les plantilles, etc.

A més de la beca als tres joves atletes de Rubí, TECNOPEU també ofereix descomptes a tots els socis del club atlètic.

Més informació: www.clinicapodologica.net
Telf. 935 808 626
Carrer Torrent 20, 08290, Cerdanyola del Vallès