FRANCISCO ARAGÓN CAMPIÓ DE CATALUNYA DE CROS.

El passat diumenge 31 de gener es va disputar el Campionat de Catalunya de Cros a la categoria de veterans. Els atletes es van desplaçar fins Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva, que va ser la seu d’aquesta edició del campionat de cros veterà.

El Francisco Aragón es va imposar a la cursa de majors de 60 anys. L’atleta rubinenc va cobrir un recorregut de 4.500m en un temps de poc més de 15’ i això li va servir per proclamar-se campió de Catalunya a la categoria M-60.

L’altre atleta ,de la U.A.Rubí, que va tenir una actuació destacada va ser el Mario Suárez que va finalitzar en vuitena posició a una de les categories més disputades la de M-35.

A la categoria de majors de 35 anys la distància a recórrer era un mica més llarga (5.900m) i van participar una cinquantena d’atletes.

El Mario va fer un temps de 19’10, realitzant una molt bona classificació a la final del Campionat.

Felicitacions a tots dos atletes pel seu esforç i pels bons resultats obtinguts.