Archivo del Autor: A.Navas

CAMPIONAT D’ESPANYA CADET A L’AIRE LLIURE.

Els integrants de l’equip cadet de la U.A. Rubí van tancar la temporada aquest passat cap de setmana a Granollers al Campionat d’Espanya de la categoria.

La localitat vallesana reunia els millors atletes cadets a les diferents modalitats atlètiques.

Els quatre atletes rubinencs classificats per l’esdeveniment van ser l’Adrià Navajón, el Gerard Merino, el David Jiménez i el Jan Badia.

Un dels més matiners en participar va ser el David Jiménez que va córrer les sèries classificatòries dels 100mll. El rubinenc va sortir a la segona sèrie on va fer un temps de 11”88 que li va servir per clasificar-se per temps a les semifinals.

A la ronda de semifinals va ser setè de la segona cursa amb un temps de 12”10 que no va ser prou per entrar a la final.

El Gerard Merino també va ser semifinalista a la prova de 300m tanques amb una marca de 43”42.

El Jan Badia va córrer la tercera semifinal dels 600mll on va fer un temps de 1’28”76, entrant en setena posició.

L’Adrià Navajón va ser cinquè a la prova d’octatló , el nivell va ser altíssim i les marques realitzades per aconseguir pujar al pòdium d’una gran qualitat. El guanyador Héctor Gasulla (Playas de Castellón) va batre la millor marca dels Campionats i va estar molt a prop de fer rècord d’Espanya.

La puntuació de l’Adrià va ser  de 4.584, millorant en més de 200 punts la seva millor marca amb la que va obtenir la medalla d’argent al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

El resum de les marques va ser el següent: 100mll (12”12), pes (10’94), alçada (1’94),  disc (27’40), 100m tanques (14”52), perxa (3’00), javelina (29’56), 1.000mll (2’57”09).

La marca de la prova d’alçada (1’94) significa un nou rècord absolut de la U.A.Rubí.

CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

El proper cap de setmana es celebra a Granollers el Campionat d’Espanya Cadet a l’Aire Lliure.

El campionat comptarà amb la participació de diversos atletes rubinencs. L’Adrià Navajón (combinades), el Gerard Merino (300 tanques), el David Jiménez (100mll) i el Jan Badia (600mll) seran el representants de la U.A.Rubí a la competició.

Podeu veure horaris:

espcadet2016diptic

Molts ànims i suport als joves esportistes.

CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR AL AIRE LLIURE

Gran actuació dels atletes rubinencs al Campionat d’Espanya disputat el passat cap de setmana a Castelló. Aquest grup de joves atletes ,que ja ens té mal acostumats a obtenir resultats importants, en aquest campionat s’ha superat una vegada més. Obtenir dos medalles i estar a tocar d’una tercera, en un Campionat d’Espanya Júnior, no és una cosa gens fàcil d’aconseguir.

Un dels primers atletes de la U.A.R en participar va ser el Guillem Ollé que corria les sèries a les proves de 200 i 100mll. Al doble hectòmetre va marcar un temps de 22”88 que li va suposar ser setè de la cinquena sèrie, aquest mateix lloc va ocupar a la sèrie 4 dels 100mll amb un temps de 11”46.

El Ferran Merino participava en la sempre exigent prova de decatló. L’atleta rubinenc va acabar en 9ª posició després de patir molt per acabar els 1.500mll degut a uns problemes musculars. Cal destacar el coratge de l’atleta per finalitzar la combinada on es pot destacar la seva marca de salt de llargada (6’63).

El resum de les marques és el següent: 100mll (11”65), llargada (6’63), pes (10’85), alçada (1’64), 400mll (52”26), 110 tanques (17”24), disc (31’58), perxa (3’20), javelina (38’78) i 1.500 (4’59”39).

A la prova de 110m tanques l’Èric Pérez va estar a tocar la medalla de bronze després d’un cap de setmana al qual va rendir a molt alt nivell. Va ser quart a la final amb una marca de 14”29, només una centèsima més que el tercer classificat. Cal destacar que a la primera ronda l’atleta rubinenc va aconseguir el crono en un  temps de 14”25 millorant la seva millor marca personal. Ànims per seguir treballant en busca d’una medalla que estar a tocar.

El que si va aconseguir penjar-se la medalla, en una altra prova de tanques, va ser l’Íker Gómez. A les tanques llargues (400m) va batre el rècord absolut de la UAR i amb un registre fabulós de 53”05 va aconseguir la medalla d’argent. Per entendre el valor d’aquesta marca cal tenir en compte que és mínima per participar al Campionat d’Espanya Absolut (53”50).

On també va caure un rècord de la UAR i una altre medalla, tot alhora, va ser a la prova de relleus 4*100. Els rubinencs carregats d’il·lusió i realitzant uns grans canvis de testimoni van fer un espectacular 42”92, que servia per pujar al tercer lloc del pòdium. L’equip format per Guillem Ollé, Oriol Bravo, Èric Pérez i Íker Gómez van demostrar que formen un gran conjunt i van escriure un nou i brillant capítol de la història del club.

Enhorabona i felicitacions a tots ells, als familiars que els heu recolzat i acompanyat en tot moment i en especial al seu entrenador el Jairo Lorenzo que ha aconseguit tancar una temporada exitosa i plena de bon treball.

IMG-20160704-WA0002[2] IMG-20160704-WA0001[1] IMG-20160704-WA0000[1]

CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET A L’AIRE LLIURE

El Prat del Llobregat ha estat la seu on aquest passat diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya Cadet.

Els rubinencs van tenir una presència fora activa en les diferents finals, encara que la sort no els va acompanyar massa.

L’Adrià Navajón es va penjar una medalla més aquesta temporada, en aquesta ocasió va ser la de bronze a la prova de salt d’alçada amb una marca de 1’77.

Es van aconseguir places de finalistes força interessants. El Kilian Miras, que debutava en un campionat de Catalunya, va fer el cinquè lloc a la prova de pes amb una marca de 12,31.També va ser cinquè el Jan Badia als 1.500 obstacles amb una marca que li serveix de mínima pel campionat d’Espanya (4’36”24).

El David Jiménez va ser sisè a salt de llargada (5’66) i vuitè als 100mll (12”15 a semifinals).

El Gerard Merino va ser setè als 300 metres tanques amb una marca de 42”95 a les semis. El Jan Soler va ocupar el mateix lloc a la prova de 3.000 metres llisos (10’14”14).

En categoria femenina la Marta Justo va ser vuitena a la prova de salt d’alçada amb una marca de 1’44.

Enhorabona a tots i a preparar el Campionat d’Espanya.

IMG-20160627-WA0000IMG-20160626-WA0000

CAMPIONAT D’ESPANYA PER SELECCIONS AUTONÓMIQUES.

Gran actuació del rubinenc Adrià Navajón Fabregat al Campionat de seleccions disputat a Cartagena.

L’atleta de la U.A.Rubí ,que en aquesta ocasió representava la selecció catalana, en el Campionat d’Espanya escolar va realitzar un magnífic concurs de salt d’alçada.

La primera posició que va aconseguir amb un salt de 1’92, millor marca personal i només  a un centímetre del rècord absolut del club, va ajudar a sumar 16 punts a la selecció.

La seva col·laboració en el relleu 4*100 també va contribuir a fer una bona puntuació. L’equip català  classificar-se  a la segona posició  del relleu curt amb un temps de 43”90.

L’equip català en categoria masculina va acabar en quarta posició a un punt del tercer lloc i a 2,5 del segon equip.

Enhorabona a l’Adrià i a tots/es els que li heu donat suport.