CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA EN RUTA.

El passat diumenge 7 de febrer és va disputar a Badalona el Campionat de Catalunya de Marxa, en una jornada marcada per les condicions meteorològiques adverses.

El rubinenc Ignasi Meló va assolir el pòdium en categoria veterans al marxar en 25’23 la distància de 5km. L’atleta de la U.A.Rubí va aconseguir una nova medalla a un Campionat de Catalunya, en aquesta ocasió la de bronze, en una prova on competia amb atletes fins a vint anys més joves que ell.

L’altre atleta rubinenc que va competir pels carrers de Badalona va ser la Berta Olmos que participava a la prova juvenil. Era la primera vegada que la Berta disputava una prova de 10km i en el seu debut va aconseguir la onzena posició de la prova amb un temps de 1’10’03.

Felicitacions a tots dos i ànims per properes proves12688065_10206770960807424_4738229133117754061_n