CAMPIONAT DE CATALUNYA JÚNIOR DE PISTA COBERTA

El passat dissabte es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya Júnior.

Els atletes rubinencs van tenir una molt bona actuació aconseguint bones marques que van permetre pujar al pòdium i  aconseguir llocs de finalista als atletes. La U.A.Rubí  va aconseguir la novena posició a la general per equips, que és la millor posició en un campionat júnior dels últims anys.

Destacar l’excel·lent primera posició del Iker Gómez a la prova de 400mll. Una vegada més l’atleta rubinenc dominà la prova de la doble volta i es va imposar a tots els seus contrincants amb una marca de 49″20.

També va ser molt bona la participació del Eric Pérez que va pujar al segon calaix del pòdium a l’exigent prova dels 60 metres tanques. Un fantàstic registre de 8″24 li va permetre competir per assolir la medalla d’argent. A la final va estar acompanyat pel Oriol Bravo que va fer setè amb una marca de 9″26.

El Guillem Ollé es va classificar per la final de 200mll amb una marca de 23″37 , a la segona semifinal, però uns problemes físics li van impedir córrer a la final.

El Ferran Merino va aconseguir la setena posició al salt de llargada amb una marca de 6’28.

En l’apartat de les noies la Ester Vilches va pujar al pòdium dels 800mll amb una marca de 2’26″03, repetint la posició aconseguida l’any passat a la mateixa prova en categoria juvenil.

La Laura Domingo va ser quarta en 400mll amb una marca de 59″50 i havent fet 59″31 a la semifinal.

Enhorabona a tots ells i elles i al seu entrenador Jairo Lorenzo per la gran tasca realitzada. Ara els hi espera a molts d’ells el Campionat d’Espanya Júnior que es disputarà a Sabadell, ànims i molta sort.