CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CLUBS

El passat cap de setmana es va celebrar el Campionats de Catalunya de Clubs en les diferents categories de promoció. Aquesta modalitat de competició és molt similar al de la Lliga de Clubs, els equips han d’aconseguir el major número de punts a la classificació general. Els punts són la suma dels punts obtinguts a les diferents proves que és realitzen en una jornada i cada equip fa sortir un atleta.

La Unió Atlètica Rubí ha presentat equip masculí i femení en categoria aleví i cadet.

Els nois el dissabte a El Prat de Llobregat van aconseguir la posició número 20 d’un total de 30 equips amb una puntuació total de 168,5 punts.

Les noies van aconseguir una puntuació una mica més alta (222p) que les va portar fins a l’onzè lloc de 32 equips.

El diumenge l’equip cadet va aconseguir un molt meritori vuitè lloc de 22 equips. Les noies per la tarda van ser dinovenes de 25.