IGNASI MELO SUBCAMPIÓ D’EUROPA VETERÀ DE 30 KM. MARXA.

L’atleta de la Unió Atlètica Rubí va quedar en segona posició al campionat d’Europa Veterans celebrat el 21 de maig a Portugal.

Ignasi  pertanyent a la categoria M60, va fer un temps de tres hores  un minut i tretze segons, que suposa un nou rècord d’Espanya de la prova i categoria d’edat.

A la prova  va anar primer fins al quilòmetre 27, on va patir problemes estomacals i va ser superat finalment  per  un atleta alemany que va ser el vencedor de la cursa.

Cal fer una distinció especial als dos atletes rubinencs que ha aconseguit  situar-se entre els millors atletes veterans  del rànquing  català del 2015.

Francisco Aragón ha estat 3er. de Catalunya per aconseguir ser el doble campió del Món de cros i de 2.000 obstacles (prova on va realitzar el rècord d’Espanya de la categoria).

Ignasi Melo ha ocupat la 4ª posició del rànquing amb el doble subcampionat del Món en 5 i 10 Km. Marxa (Establint el rècord d’Espanya de la categoria).