CAMPIONAT DE CATALUNYA AIRE LLIURE

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a la ciutat d’Igualada el Campionat de Catalunya a l’Aire Lliure de les categories Juvenil, Júnior i Promesa de la temporada 2012-13.

En aquesta edició, el Campionat ha estat caracteritzat pel constant aire que ha bufat sense parar tant a les curses de dissabte com a les de diumenge, cosa que ha deslluït una mica els resultats.

Dels atletes de la Unió Atlètica Rubí cal destacar la quarta posició en 2.000 metres obstacles de Miquel Egea.  L’atleta rubinenc  ha fet una magnífica carrera i ha millorat 11″ la seva millor marca en aquesta disciplina amb un de temps de 6’31″18. L’Eduard Morales va ser desè en la mateixa prova amb un temps de 6’59″50.

El David Guerrero ha fet una actuació molt bona a les dues proves de velocitat en categoria promesa i ha obtingut la cinquena posició a la prova de 200mll (23″27) i ha estat sisè a l’hectòmetre (11″79).

La Laura Domingo ha tingut un protagonisme similar a la categoria femenina. A l’hectòmetre ha estat setena (13″27) i sisena al doble hectòmetre  amb 26″95, la seva millor marca personal i marca mínima que la classifica pel campionat d’Espanya Juvenil.

També ha competit, sense arribar a la final, l’Oriol Bravo a la prova de 400 m tanques amb un registre de 1’00″88, resultat amb què millora la seva marca personal.

L’Isaac Sánchez (12″39) a la categoria promesa i l’Arnau Marco, a la categoria juvenil, (12″01) han participat a la prova de 100 metres llisos.