CAMPIONATS DE CATALUNYA D’AIRE LLIURE.

El passat cap de setmana es van disputar a Lloret els campionats de Catalunya juvenil, júnior i promesa.

La participació rubinenca va ser força àmplia que van aconseguir nombroses posicions de finalistes i vàries medalles.

Cal destacar la primera posició que va aconseguir l’Èric Pérez a la prova de 110m tanques.

A la cursa de semis es va classificar en quart lloc, amb un temps de 15”30, i a la final va fer la seva millor cursa i amb 14”33, millor marca personal, va aconseguir pujar al calaix més alt del pòdium. El Ferran Merino el va acompanyar a la final on va aconseguir el setè lloc amb un temps de 16”24.

Les atletes rubinenques van aconseguir dos pòdiums més. A la categoria promesa era la Andrea León qui va aconseguir la segona posició en la prova de llançament de martell. La marca de 43’09 li va servir per penjar-se la medalla d’argent.

L’altra medalla se la va penjar l’Ester Vilches a la prova de 800mll. L’atleta de la U.A.R. va aconseguir la tercera posició amb una marca de 2’22”47, molt a prop de la marca mínima per anar al Campionat d’Espanya, i tornava a pujar al pòdium tal com va fer a pista coberta.

La Laura Domingo en 400mll va estar molt a prop d’aconseguir una medalla. El temps de 59”61 la va portar al quart lloc a la prova de la volta a la pista. La María Blasco va ser cinquena a la prova de disc juvenil (26’05) i novena al pes (9’60). La Berta Olmos també va fer novena a la prova de 5.000 m. marxa.

En nois el Ferran Merino va acabar cinquè en salt de llargada (6’70m) i el Guillem Ollé sisè als 200mll (23”17). El Martí Puig amb un temps de 24”17 va ser semifinalista de 200mll i l’Arnau Marco també va córrer les semis de 100mll (11”89).