IKER GÓMEZ ES PROCLAMA CAMPIÓ DE CATALUNYA CADET

Iker Gómez, atleta de la Unió Atlètica Rubí, s’ha proclamat aquest cap de setmana campió de Catalunya Cadet a l’Aire Lliure en la prova de 300 metres tanques. El jove atleta rubinenc va fer una bona semifinal i va guanyar la seva sèrie amb un temps de 42”35. A la final, que es celebrà unes hores després, va realitzar una excel·lent cursa i s’imposà amb un temps de 40”91. Aquest registre és la seva millor marca personal i li ha servit per proclamar-se campió de Catalunya en un emocionant final de prova.

A la sessió de tarda va disputar la prova de 300 metres llisos on va aconseguir un molt meritori quart lloc. L’atleta rubinenc ja havia participat a tres curses abans de córrer la final de 300 mll i això va fer que anés una mica just de forces. No obstant això va fer un bon registre de 38”41.

Cal destacar també la quarta posició de l’Ester Vilches a la prova de 1.500m obstacles. L’atleta rubinenca, que porta molt poc temps practicant aquest esport, va aconseguir una fantàstica classificació en una prova tan exigent com la dels obstacles. Va fer un temps 5’44”50 i va establir així la seva millor marca personal, a poc més d’un segon de la tercera posició.

Aquests dos atletes van estar acompanyats d’altres membres de l’equip cadet que també van fer un bon paper.

Antoni Malavé va ser 8è als 600mll (1’33”34) en una carrera una mica accidentada que no el va afavorir gaire per tal de poder repetir la seva medalla en aquesta prova. Ferran Merino va ser semifinalista a la prova de 300m.t. i javelina.

Pel que fa a les noies, la Clara Egea va córrer les semifinals de les proves de 100mll i 300mll. La Laia Saumell va acompanyar a la Clara a les semifinals de 100mll i l’Andrea Arjona va participar a la final de salt de llargada.

Felicitats a tots i en especial ens agradaria mostrar el nostre agraïment a Tecnopeu, al seguiment i ajuda que en han facilitat per tal de poder aconseguir aquests èxits de la Unió Atlètica Rubí. *FOTOGRAFIES MIQUEL MERINO*