CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR AL AIRE LLIURE

Gran actuació dels atletes rubinencs al Campionat d’Espanya disputat el passat cap de setmana a Castelló. Aquest grup de joves atletes ,que ja ens té mal acostumats a obtenir resultats importants, en aquest campionat s’ha superat una vegada més. Obtenir dos medalles i estar a tocar d’una tercera, en un Campionat d’Espanya Júnior, no és una cosa gens fàcil d’aconseguir.

Un dels primers atletes de la U.A.R en participar va ser el Guillem Ollé que corria les sèries a les proves de 200 i 100mll. Al doble hectòmetre va marcar un temps de 22”88 que li va suposar ser setè de la cinquena sèrie, aquest mateix lloc va ocupar a la sèrie 4 dels 100mll amb un temps de 11”46.

El Ferran Merino participava en la sempre exigent prova de decatló. L’atleta rubinenc va acabar en 9ª posició després de patir molt per acabar els 1.500mll degut a uns problemes musculars. Cal destacar el coratge de l’atleta per finalitzar la combinada on es pot destacar la seva marca de salt de llargada (6’63).

El resum de les marques és el següent: 100mll (11”65), llargada (6’63), pes (10’85), alçada (1’64), 400mll (52”26), 110 tanques (17”24), disc (31’58), perxa (3’20), javelina (38’78) i 1.500 (4’59”39).

A la prova de 110m tanques l’Èric Pérez va estar a tocar la medalla de bronze després d’un cap de setmana al qual va rendir a molt alt nivell. Va ser quart a la final amb una marca de 14”29, només una centèsima més que el tercer classificat. Cal destacar que a la primera ronda l’atleta rubinenc va aconseguir el crono en un  temps de 14”25 millorant la seva millor marca personal. Ànims per seguir treballant en busca d’una medalla que estar a tocar.

El que si va aconseguir penjar-se la medalla, en una altra prova de tanques, va ser l’Íker Gómez. A les tanques llargues (400m) va batre el rècord absolut de la UAR i amb un registre fabulós de 53”05 va aconseguir la medalla d’argent. Per entendre el valor d’aquesta marca cal tenir en compte que és mínima per participar al Campionat d’Espanya Absolut (53”50).

On també va caure un rècord de la UAR i una altre medalla, tot alhora, va ser a la prova de relleus 4*100. Els rubinencs carregats d’il·lusió i realitzant uns grans canvis de testimoni van fer un espectacular 42”92, que servia per pujar al tercer lloc del pòdium. L’equip format per Guillem Ollé, Oriol Bravo, Èric Pérez i Íker Gómez van demostrar que formen un gran conjunt i van escriure un nou i brillant capítol de la història del club.

Enhorabona i felicitacions a tots ells, als familiars que els heu recolzat i acompanyat en tot moment i en especial al seu entrenador el Jairo Lorenzo que ha aconseguit tancar una temporada exitosa i plena de bon treball.