CAMPIONAT D’ESPANYA CADET A L’AIRE LLIURE.

Els integrants de l’equip cadet de la U.A. Rubí van tancar la temporada aquest passat cap de setmana a Granollers al Campionat d’Espanya de la categoria.

La localitat vallesana reunia els millors atletes cadets a les diferents modalitats atlètiques.

Els quatre atletes rubinencs classificats per l’esdeveniment van ser l’Adrià Navajón, el Gerard Merino, el David Jiménez i el Jan Badia.

Un dels més matiners en participar va ser el David Jiménez que va córrer les sèries classificatòries dels 100mll. El rubinenc va sortir a la segona sèrie on va fer un temps de 11”88 que li va servir per clasificar-se per temps a les semifinals.

A la ronda de semifinals va ser setè de la segona cursa amb un temps de 12”10 que no va ser prou per entrar a la final.

El Gerard Merino també va ser semifinalista a la prova de 300m tanques amb una marca de 43”42.

El Jan Badia va córrer la tercera semifinal dels 600mll on va fer un temps de 1’28”76, entrant en setena posició.

L’Adrià Navajón va ser cinquè a la prova d’octatló , el nivell va ser altíssim i les marques realitzades per aconseguir pujar al pòdium d’una gran qualitat. El guanyador Héctor Gasulla (Playas de Castellón) va batre la millor marca dels Campionats i va estar molt a prop de fer rècord d’Espanya.

La puntuació de l’Adrià va ser  de 4.584, millorant en més de 200 punts la seva millor marca amb la que va obtenir la medalla d’argent al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

El resum de les marques va ser el següent: 100mll (12”12), pes (10’94), alçada (1’94),  disc (27’40), 100m tanques (14”52), perxa (3’00), javelina (29’56), 1.000mll (2’57”09).

La marca de la prova d’alçada (1’94) significa un nou rècord absolut de la U.A.Rubí.