UN OR AL CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

El diumenge 25 de juny es va celebrar la Jornada Final dels Campionats de Catalunya Cadet al Camp d’Atletisme Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramenet.

En aquesta jornada final participen els atletes que es van classificar a la jornada prèvia, que són les setze millors marques per prova excepte en els concursos i en les proves de 600 m, 1.000 metres i 1.500 m. obstacles en les quals van ser dotze. Prop de quatre centenar d’atletes catalans van participar en aquests campionat autonòmic, entre ells dos atletes de la UAR, Jan Soler i Jan Badia.

Badia va quedar campió de Catalunya Cadet en els 1500 obstacles amb una marca de 4:37:19.

Soler, per la seva part va tenir problemes amb el flato i va acabar amb una 12ena posició als 3000 metres, finalitzant-los amb 10:05:04.

Tot dos atletes tenen marques mínimes per poder participar al Campionat d’Espanya Cadet, que es celebrarà l’1 i 2 de juliol a Múrcia. MOLTA SORT!!!