TRES BRONZES ALS NACIONALS D’ESTIU

El cap de setmana 1 i 2 de juliol es va celebrar el XVI Campionat d’Espanya Cadet a Murcia i aquest cap de setmana passat 8 i 9 de juliol s’ha celebrat el LXIV Campionat d’Espanya Junior a Granollers. La UAR va tenir representació de 4 atletes, dos en la categoria Cadet i dos en la Junior.

Jan Badia, Iker Gómez i Ferran Merino van aconseguir la medalla de bronze. I Jan Soler va quedar el 19é en els 3000 metres llisos amb 9:33.19.

Badia, de la categoria cadet, va quedar tercer, guanyant la medalla de bronze als 1500 metres obstacles amb una marca de 4:27.13.

Gómez, junior, va guanyar la medalla de bronze als 400 metres tanques. Va fer la semifinal amb un temps de 53:88 que va passar com cap de sèrie, en la final va fer una marca de 53:13 que suposa millor marca de la temporada i mínima per poder participar al Campionat d’Espanya Absolut que es celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de juliol a la pista de Sarrahima. La llàstima de Gómez es que únicament es va quedar a 0.13 centèsimes de la mínima per anar al Campionat d’Europa Junior.

Per la seva part, Merino, també atleta junior, va fer la combinada, realitzant moltes millors marques personals: en 100 metres llisos amb un temps de 11.33, en salt d’alçada amb una marca de 1.84 metres, en el 400 amb un registre de 51:19, en salt de perxa amb una marca de 3.80, en javelina amb un llançament de 41.77 i finalment la prova més espectacular els 1500 metres, que va fer un temps de 4:24:15 que es una de les millor marques espanyoles de tots els temps en combinades. També va realitzar altres proves on no va fer marca personal, el salt de llargada amb 6.68 metres, el llançament de pes 9.79 metres,  110 metres tanques en 16.21 i finalment el llançament de disc amb 30.77 metres.

ENHORABONA a tots per aquest final de temporada i MOLTA SORT al Iker Gómez al Campionat d’Espanya Absolut.