MÉS PÒDIUMS DE LA U.A.R.

CAMPIONAT D’EUROPA EN RUTA DE VETERANS.

Del 18 al 20 de maig es va celebrar el Campionat d’Europa en tura de veterans a Alacant, la UAR va tenir participació d’Ignasi Melo, que es va proclamar doble Campió d’Europa.

L’atleta de l’UAR va realitzar una proesa al competir i guanyar en 2 dies consecutius 18 i 19 Maig en les proves de 10 i 30 Km marxa atlètica.

El divendres 18 va fer 10 Km en un crono de 55’52» al ritme just per guanyar i reservar forces per l’endemà. El va acompanyar al podi un francès i un alemà.

El dissabte 19 la prova de 30Km era dura i exigent. Mols pocs atletes van doblar i menys guanyar les dues.

La tarda era ideal, 24º, la ruta era pel passeig marítim i ple de gent, Melo va fer una bona cursa, a ritme constant acabant extenuat però fent un temps de 3h.3’17» (nou rècord d’Espanya) i seguit d’un italià i d’un alemà.

Actualment Melo posseeix  17 rècords d’Espanya en diferents categories i distàncies, i aquest any porta 4 victòries en dos Campionats Europeus en 3,5,10 i 30Km.

Els dos nous records son els següents:

1. 10.000 m M. pista , 53.24.6  en Montornés del Vallés el 13 de maig, 13
  2. 30Km M. ruta ; 3h.03.17 en Alicante el 19 de maig

WhatsApp Image 2018-05-18 at 15.32.23

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

El passat cap de setmana, 26 i 27 de maig, es va disputar el Campionat de Catalunya de Proves Combinades a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. Es van celebrar els autonòmics de les categories absolut, sub23, sub20 i sub18, així com el Campionat de Catalunya de Proves Combinades per a les categories de promoció sub12, sub14 i sub16.

La UAR va tenir participació de Gerard Merino, que va quedar 3r de Catalunya sub 18 amb una puntuació total de 5636 punts. Va realitzar una gran combinada, ja que va millorar moltes marques personals i a més a més és va fer la mínima per poder participar al Campionat d’Espanya del proper 23 i 24 de juny a Gijon.

100 Llargada Pes Alçada 400 110t Disc Perxa Javelina 1500
Gerard 11.74 6.56 10.71 1.68 53.06 16.29 21.98 3.30 36.16 4.43.30

Ivan Garcia, atleta sub 12 també va participar al Campionat de Catalunya, va quedar subcampió en l’especialitat de tetratló amb un total de 1371 punts. Les marques van ser les següents: en 60 metros llisos 8.44, en llargada 4.64 metres, en llançament de pes 7.80 metres i en alçada va saltar 1.32.